Det snöar

Publicerat 2009-11-04 @ 16:17:31
Shit, det är riktigt kallt ute och nu har det börjat snöa också. Inte så mycket så det lägger sig som ett vitt täcke på marken men det snöar iaf. Pratade med mamma och dom hade sagt på nyheterna att det skulle bli upp till 5 cm snö i hela skåne typ nu under kvällen och natten.

Det var precis höst?Vad hände?Tiden går alldeles för fort, jag fattar ingenting. Känns som man inte fick njuta ordentligt av hösten för nu är det plötsligt vinter. Fast egentligen gör det inte så jätte mycket för det går fortare till våren nu. Ja man kan ju drömma iaf...

Det är bara så jävla jobbigt att det blir mörkt redan vid fyra. Klockan tre känner man att skymningen börjar hitta hit och sen plötsligt är det mörkt. Man blir så trött och nere, jag gillar inte det alls. Sen har vi så himla varmt i lägenheten fast vi skruvat ner elementen till noll så man känner inte direkt för att tända ljus heller, då hade vi nog dött här inne. I den förra lägenheten hade vi ingen värme överhuvudtaget så man kan säga att det gick en hel del värmeljus förpackningar om året. Nästan så man borde blivit sponsrad.

Jävla ruckel till hem alltså. Usch, riktigt jobbigt att ta hem folk dit men det är över nu. Vi har fått en jätte mysig lägenhet och alla som kommer hit gillar den :) Det känns bra faktiskt.

Åh, jag vill att Gabbe ska komma hem nu. Får slänga mig i soffan och kolla tv så länge.

Puss


Mina favoriter <3

Kommentarer
Postat av: Simone

Fin bild :)

5cm snö? De försvann direkt när de landade,tack å lov :)

Har ni varmt fast ni skruvat ner elementen? Åh,ja har mitt på max men fryser endå :(

Låna mig lite värme tack1 :P

Puss

2009-11-12 @ 10:41:03
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0