Fortfarande sjuk.

Publicerat 2009-11-03 @ 14:07:22
Usch, jag är fortfarande sjuk och mår skit. Men jag hörde att så länge man är förkyld och nyser så får man inte svinis. Det känns bra att veta om det nu är sant. Alla snackar så mycket om den jävla influensan så man spyr på det. Kommer inte ta nån spruta iaf, tycker det är för mycket hysteri kring skiten och jag är inte rädd för den.

Igår somnade jag på soffan efter maten så missade Ullared och allt, Gabbe var jätte gullig och spelade in det till mig så ska se det strax tänkte jag. Vaknade upp mitt i natten och kunde inte somna om så jag deckade vid halv 6 imorse. Har alltid problem att somna när jag inte kan andas, snyter mig 7 ggr i timmen minst och likförbannat är där lika mycket skit i näsan.

Man kan hoppas jag blir frisk snart så jag kan börja jobba igen, drygt att ligga här och vara nervös varje dag. Vill inte förlora massa pengar även om vi har gott om dom ändå, extra är alltid fint :)

Jag har inte ens kollat på desperate housewives avsnitten på flera veckor. Tror jag är tre avsnitt back, har spelat in dom som gått på tv också så ska se dom innan kl 21 idag så jag kan se det som går ikväll. One tree hill och gossip girl är det samma sak med, kom ut två nya idag med som jag inte ens fixat hem. Jag ska försöka ta tag i det idag och se så mycket jag hinner, det är så sjukt spännande och jag brukar aldrig kunna hålla mig, något är fel asså!

Kanske ska ta tag i det nu istället för att sitta här..
Tiden går så jäkla fort!
Puss

Kommentarer
Postat av: Simone

Åh,nu fick ja svaret på om du skulle ta vaccinet eller inte,svaret va att du inte skulle ta de!

Ja håller me dig,massa hysteri hela tiden om både vaccinet å om svinis! Man vet knappt vilket ben man ska stå på!

Men man dör inte av vaccinet allafall om man ä fullt frisk! Ja ä ett levande exempel på de allafall :D

Puss

2009-11-12 @ 10:56:12
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0