Jag avskyr ingefära.

Publicerat 2009-11-11 @ 09:02:39
Då var det onsdag igen minsann, tiden bara springer iväg och jag tycker inte alls om det. Har bestämt med jobbet att jag ringer dom när jag är frisk istället så slipper man känna den pressen att försöka skynda på sin tillfrisknad. Nu känns det som alla rycker i mig från alla håll och tjatar om att jag ska gå till doktorn men jag vill vänta lite.

Det är ingen idé att förhasta sig då jag fortfarande är lika rädd för att gå dit som jag var innan. Jag kan inte fatta varför det ska tjatas när man VET om min situation, varför skulle det bara ändras helt plötsligt?När jag gick dit med öronen så kändes det som att jag skulle dö, det vill jag inte såklart och då får man ta tjuren i hornen och fixa doktorn. Precis så illa är det ju inte nu och då känner jag inte direkt någon anledning. Är det förstått?Sluttjatat?Tack!

Gabbe köpte hem ingefära, te, honung och juice och citron till mig igår, testade att slänga i ingefära, honung och citron i teet men fy fan vad det smakade illa. Jag kunde inte dricka det och dessutom var honungen inte alls i min smak så vi fick åka och köpa en ny. Har lagt 130 kr på bara honung nu under dessa två veckorna, det är inte klokt. Jag funderar på om man kanske kan ta ingefära på en sked och stå beredd med ett glas vatten under intaget så slipper man förstöra sitt te. Det hade varit fint om man fick ner det på något vis, hellre äcklia naturliga grejer än en massa tabletter och skit.

Jag funderar på att gå och lägga mig och sova igen, sova är världens bästa medicin. Den slår alla piller i världen, nästan iaf!

Puss på er.

Kommentarer
Postat av: Li

Kära lilla Linda , du vet väl det att ALLt som smakar ILLA är bra för kroppen ; ) kram på dej och krya på dej så vi får träffas ; )

2009-11-11 @ 17:23:41
Postat av: Simone

Usch ja,de ä inget vidare å vara sjuk linda! Bra du kommit överrens me jobbet att du ringer när du blivit frisk!

Ingerfära? Hur smakar de?

Ja ä tvärtom,hellre piller än äckliga naturliga grejer :P

Krya på dig! Puss

2009-11-12 @ 10:17:25
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0