Projekt sova mindre

Publicerat 2009-10-26 @ 13:55:26
Fy fan vad jag är sleden idag. Helt sjukt. Jag har påbörjat ett projekt förstår ni och det går ut på att vänja min kropp vid att endast behöva 7-8 timmars sömn istället för 12-15 timmar som det är just nu.

Jag har inte sovit mer än 7-8 timmar i fyra dagar kanske men jag blir inte människa. Det känns i hela huvudet och jag går runt som om jag inte sovit på flera dygn. Ögonen är trötta hela dagarna, jag är yr som fan och kroppen vill lägga sig och dö.

Jag ger inte upp. Jag ska klara detta, frågan är bara hur lång tid det tar att vänja kroppen vid detta nu. Jag har sovit 12-15 timmar i så många år nu och har jag då jobbat så har jag varit dödstrött och sen slocknat direkt jag kommit hem. Jag vill inte ha det så längre för jag orkar inte vara trött jämt. Alla känner mig som den trötta och lata som alltid sover.

Jag skäms inte för det egentligen för det är sån jag är och alltid har varit men nu börjar man bli gammal och då är det dags att skärpa sig minsann. Tänk om jag en gång i tiden skulle få barn och det stackars barnets mamma sover dygnet runt och inte hör när ungen skriker. För det är just det, jag vaknar inte av något heller.

Tycker ni allihop ska peppa mig så jag klarar detta nu. Släng in en uppmuntrande kommentar så hjälps vi åt med detta!!:) Tack!

Puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0