1 November

Publicerat 2009-11-01 @ 17:46:53
Helt sjukt, vi är redan inne i november och snart är det jul. Tiden går så sjukt fort, man hinner knappt med.
Jag tror jag håller på att bli sjuk. Det är INTE svinis för jag nyser hela tiden och det ska man tydligen inte göra om man har svinis.

Är täppt i näsan samtidigt som den rinner och huvudet känns tugnt som bly. Det dunkar i huvudet precis som det gör innan man blir sådär riktigt sjuk. Öronen har börjat krångla igen och nu är det dags för örondroppar ännu en gång. Mycket fin start på november månad eller vad säger ni?

Jag tror jag ska gå och fixa mig lite te faktiskt och bara ligga i soffan och kolla tv med min dator i knäet. Precis som det ska vara när man börjar bli sjuk.

Åh, ibland kan jag faktiskt tycka det är jätte mysigt att vara sjuk, man blir uppassad och det är ingen som ställer några krav, det är tillåtet att bara ligga och göra INGENTING!Fan vad jag gillar det. Fast att vara sjuk är inte så mysigt, men det runt omkring, äsch, ni fattar vad jag menar!!


Kommentarer
Postat av: Simone

Yes tiden går jävligt fort faktsit! inte längre kvar tills de blir 2010!

Nu har ja kommenterat endel!

Vet att ja inte kommenterat alla,men hoppas allafall detta ä bättre än inget :) Förlåt att ja varit seg me å kommenterat,ska försöka bättra mig! Puss

2009-11-12 @ 11:10:48
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0