Bättre?

Publicerat 2009-11-12 @ 18:58:00
Min förkylning börjar nog bli lite bättre nu, snyter mig ett par gånger om dagen men inte mer. Värre är det med hostan och framförallt är det jobbigt med slöheten. Kan inte ta på mig jacka utan att bli andfådd, illa som fan. Jag vilar hela dagarna nu och det verkar ge resultat så vi får hoppas att det ger med sig snart.

Jag kom på imorse att det faktiskt är november nu. Jag har sagt förr att november är en pest månad för min del. Varje år i november så händer något negativt i mitt liv och jag går runt som en tickande bomb. Arg och irriterad på allt och alla, känner inte för att prata eller umgås med någon egentligen utan går in i mig själv och vill helst att folk låter mig vara. Jag är inne i min pms period nu men det brukar bara vara Gabbe som får ta den skiten, nu är det mer att alla får lida för mina utbrott. Känner irritation på mamma för grejer hon säger som kanske inte "passar" mig för stunden.

Känner irritation på Gabbe lite då och då för grejer han säger eller gör, små saker som jag annars älskar hos honom blir en fullständig pest nu. Jag försöker dölja det så mycket som möljigt men ibland brister det. Jag älskar såklart Gabbe lika mycket som alltid men jag blir som förbytt i november månad. Det är så himla märkligt. Det är precis som en förbannelse la sig över oss wendelsbergare för det känns som det var där allting började. När lärarna varnade oss elever om att det var så varje år, det slog aldrig fel.

Det bästa med detta året är att jag inte har tagit in några "nya" i mitt liv på det viset som förra året. Jag har klarat mig undan den falskheten och faktiskt lärt mig av mina misstag. Det har varit nog med drama och det känns riktigt bra att jag tänker en extra gång innan jag tar in någon. Bättre att hålla alla utanför och lägga all energi på mina fina som jag vet var jag har någonstans.

Om man ska sammanfatta allt så är livet väldigt bra ändå. Mamma och Gabbe t ex vet hur jag fungerar och lägger inte så stor vikt i mina utbrott utan känner att dom kan backa och låta mig vara tills det gått över. Ni är underbara. Det är ju trots allt ni två som får allt, för att ni betyder mest.

Kommentarer
Postat av: Simone

Bra att vilan ger resultat,kanske du lärt dig att man måste vila för att bli frisk? ;)

Puss

2009-11-15 @ 17:51:34
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0