Det känns som fredag.

Publicerat 2009-11-19 @ 14:20:26
Konstigt tycker jag för varje torsdag känns det som fredag. Idag har jag suttit en timme i kö för att säga upp mitt abonnemang, jävla fräckt av tele2 faktiskt att dom först har en halvtimmes kö och när man kommer fram och vill säga upp skiten så ska dom koppla vidare till någon annan och där är såklart ytterligare 30 min väntan. Men skam den som ger sig och nu är det uppsagt, äntligen!

Ikväll är det möte som gäller, närmare bestämt 18.30 och innan dess ska jag ha duschat, vandrat ut en runda me Chip, fixat mig, lagat mat kanske om jag pallar och helst snackat med både Ewa och min fina mamma. Kanske ska jag hinna spela lite också men det är inget jag kan prioritera när jag har så mycket annat att göra.

Jag fick förresten mitt hår i tisdags, riktigt nöjd är jag och tänk er att jag beställde det i fredags så det tog endast 2 dagar om man räknar bort helgen. Perfekt.

Jag ska även skaffa mig en ny mobil igen, jag har funderat på tre olika modeller men har nu bestämt mig för en satio. Det stod mellan den, ainon och samsung omnia 2 nånting.
Samsungs telefoner är kända för att vara urkassa, dom hänger sig efter ett tag och slutar fungera, känns inte så aktuellt eftersom mobilen är mitt liv.
Ainon verkade hur bra som helst då den har både touch och vanlig knappsats men det dom inte går ut med är att touchen ENDAST fungerar när man ska lyssna på musik typ. Det hade jag stört mig på som fan.
Sation har jag väl inte direkt något negativt att säga om, den har allt och lite till så det var den det fick bli.

Jag hade kunnat göra det enkelt för mig och tagit en iphone men jag känner inte för att ha en likadan mobil som Gabbe, fan vad tråkigt plus att jag kan använda hans när jag vill så det är redan tröttsamt. Jag känner mig nöjd med mitt val och för första gången så har jag valt mellan olika telefoner och inte bara gått på utseende som jag alltid gör. Det är trots allt insidan som räknas ;)

Nej, tror allt jag får hoppa i duschen nu!
Puss

Kommentarer
Postat av: Simone

Många järn i elden som vanligt :)

Å ny telefon ä bestämt me,härligt! När kommer du fixa den då? Ja vill oxå ha ny telefon,men sen när de blir dax tror ja att ja kommer köra på samasung faktist :P

Den ja har nu har inte hängt sig allafall,så de ä ett plus :) Men ja kan säg ja tröttna snabbt!

Aja,de lär dröja innan ja skaffar ny!

Puss

2009-11-19 @ 19:04:53
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0