Fannyhair är skit!!!

Publicerat 2009-11-16 @ 00:36:09
Vi tar det från början.

För ett par veckor sen gick jag in och skulle beställa löshår. Jag har kollat runt efter sidor sen i juni nån gång, just för att känna mig säker på att jag får något som är bra. Jag fastnade för två sidor varav den ena var fannyhair.se.

Har gått och funderat på det i flera månader och för ett par veckor sen bestämde jag mig för att ta fannyhair. Big misstake!!

För det första kunde man bara beställa mot postförskott, fast med facit i hand så är jag jävligt glad över att jag inte betalde i förskott. För det andra så hade dom bara tre sorters färger men jag tänkte att jag kunde färga direkt när det kommit så funderade inte så mycket över det.
Jag klickade på beställ, skapade konto osv. Det skulle skickas inom 2-5 dagar. Perfekt.

Jag väntade i en vecka, inget hår kom. Gick in på hemsidan för att kontakta dom men då märker jag att om varken har tfn nummer, vanlig mejl eller adress. Fick skriva till deras "förfrågan" som fanns inne på sidan vilket innebär att det inte finns bevis på att jag har skickat något. Skickade mejl i TRE dagar innan jag fick svar och då skulle dom "kika omg på detta". Irriterad som fan blev jag och fortsatte skicka.
Bad dom ta bort min beställning och radera hela mitt konto och verkligen gjorde klart för dom hur jävla dålig kundservice dom har.

Inget svar. Fick inte veta om dom hade kollat upp varför håret inte var skickat utan det var helt dött. Jag vågade inte gå in och beställa hår från någon annan heller då jag inte visste vad som skulle ske hos fannyhair...

I fredags fick jag nog. Jag bombade dom med mejl och skrev att dom skulle ta bort mitt konto och inte skicka nåt hår till mig och sen beställde jag från en annan sida istället där man kunde betala direkt. Dom har telefon nummer, fax, mejl osv. Känns mer seriöst.

I vilket fall som helst så skulle jag gå in på mitt konto på fannyhair nu ikväll för att se om dom skickat håret eller vad som händer och upptäcker att mitt konto är BORTA!Dom har inte kontaktat mig överhuvudtaget och bett om ursäkt eller ens skrivit att kontot är borttaget. Nej fy vilken dålig sida, jag är så besviken och missnöjd men blev väldigt glad att dom tog bort mig.

Veckans lärdom: Kolla NOGA efter kontaktuppgifter INNAN man beställer något, vissa är riktigt bra på att blåsa sina kunder.

Så om ni ska beställa löshår eller något i den stilen så gör det INTE fannyhair.se


Kommentarer
Postat av: Simone

Fannyhair verkar vara skit! Jävligt dålig service!

Så om ja någonsin kommer beställa hår så kommer ja inte göra de där allfall :)

Puss

2009-11-19 @ 18:56:22
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0