Fredagen den trettonde

Publicerat 2009-11-14 @ 01:00:04
Ja den här jävla dagen. Jag trodde någonstans långt där inne att det skulle bli en bra dag trots allt. Jag hade fel. Väldigt fel.
Jag vaknade imorse ganska tidigt och tyckte jag kände mig mycket bättre idag än på länge. Det höll i sig en timme ungefär sen fick jag stickningar i ryggen och hostattacker. Kallsvettades och blev yr i huvudet så det var bar till att lägga sig igen. Jag snackade i telefon lite senare på dagen samtidigt som jag snackar på msn. Känner en riktigt äcklig stank komma smygandes upp i snoken och skriker rakt ut samtidigt som jag hoppar upp ur sängen.

Blött på hela golvet och tänkte att kattfan gått och stänkt, konstigt att jag tänkte de egentligen eftersom han aldrig har kissat utanför lådan. Spelar ingen roll för det var Chip som hade kissat under sängen. Hon har gjort det en gång tidigare i sitt liv och det var på natten när hon drömde som hon kissade på sig i sömnen. Jag slet på mig jackan och sprang ut med henne och då kissade hon 14 (!!!) gånger. Det har inte hänt någon gång under hennes livstid. Kom in med henne och lyfte upp henne i badkaret, duschade henne och när hon var färdigtorkad hoppa hon ut och sprang ut i hallen och KISSADE. Ser att det är massa blod i kisset och där kom knappt något. 

Skulle moppa golven här men moppfan hade Gabbe på sitt jävla jobb så fick ringa till grannen för att låna en och ringa veterinären samt till Gabbe. Veterinären ska skicka in ett recept som vi kan hämta ut imon för det verkar som det är urinvägsinfektion hon fått den lilla stackaren. Jag kunde inte se flytningar i kisset så vi utesluter livmodersinflammation för tillfället. Hon ska börja med sin antibiotika imon och sen hoppas på att hon blir bättre.

Och som om inte det var nog så har min dator blivit döende nästan. Snäppet värre än svinis om ni frågar mig. En trojan, en mask och en nånting som jag inte minns. Inte konstigt datorn har varit kass, jag fattar inte varför man har ett virusprogram igång alltid om det inte klarar av att scanna automatiskt. Det sägs att den ska kolla igenom regelbundet men det sköts jävligt dåligt. Att man ska behöva ha koll på såna saker själv med dagens teknik egentligen. Vi människor behöver bekvämligheter så dom borde styra upp dom där jävla virusprogrammen!Dessutom pallar inte jag sitta och vänta medan skiten ska scannas, det tar tid och man måste fylla ut den tiden med annat, det ska ske vid rätt tillfälle och det finns aldrig några såna!STORT minus för det!

Jag är så trött nu så jag tror jag ska försöka sova lite. Ska upp tidigt imon och sen är hela dagen fullproppad med aktiviteter, SOM VANLIGT. Jag lär aldrig bli frisk men sen å andra sidan har jag inte tid för sjukdomar, kommer inte ha en enda helg ledig förrän efter nyår. Tjofräs, nu kör vi!

GODNATT!Åhhh, kolla vilken snygging, helt underbar!


Lika fin stor som liten ;) Älskar dig snutti <3

                                                                                               

Kommentarer
Postat av: Simone

Oj,blev lite skraj när ja började läsa om chip å blod i urinen! Tur i oturen att de "bara" va urinvägsinfektion!

Fina bilder du lagt upp på henne! Mycket fin hund!

Puss

2009-11-15 @ 17:54:45
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0