Jewel quest

Publicerat 2009-11-19 @ 03:16:28
Jag har hamnat i en annan värld känns det som, det enda jag känner för att göra är att sitta vid datorn och spela det "nya" jewel quest spelet. Allting är Gabbes fel för han började spela något spel och då blev jag så sugen och ja, jag har vääääldigt lätt för att bli beroende av saker och halva mitt liv går till att spela nuförtiden.

För övrigt så börjar jag äntligen må bättre, tummen upp för det. Chip mår också bättre förutom att tabletterna gör så hon inte har någon direkt matlust, men man vet ju själv hur det är. 
Sen verkar det även som jag gått ner i vikt under dom här tre veckorna för jag kan ta av mig mina jeans utan att knäppa upp dom?Ganska galet om ni frågar mig, tänkte inte på att jag hade jeans och vips så var dom av och då kom jag på att dom var lite väl stora alltså, jävligt tråkigt eftersom det är mina favvisar. Palla köpa nya kläder varje vecka för att man pendlar som en dåre i vikt. Aja, har man inte värre problem än så så ska man fan vara nöjd!!

Nu tänkte jag faktiskt kolla reprisen på paradise hotel eftersom det gick kl 21 idag och då är det greys och efterlyst så kunde inte spela in det. Sen är det bädden som gäller. Ska ge er mer uppdate imon, promise!!

Ni är finast!

Puss

Kommentarer
Postat av: Simone

Äter du inte som du ska? Du måste äta linda! men ja vet hur de ä,när man ä sjuk ä man fan inte sugen på någonting!

dock bra att du börjar bli bättre! Å chip oxå :)

Hmm,kanske borde testa på de spelet,var hittar man de? Puss

2009-11-19 @ 18:59:48
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0