Låt känslorna flöda

Publicerat 2009-11-02 @ 17:09:30
Så ja, tvätten färdig och jag är helt slut. Har suttit och kollat igenom program som jag spelat in sen två veckor tillbaka, bland annat körslaget och inlåst.

Jag är känslig och gråter ofta när jag ser något maffigt eller känsligt men undrar om jag inte är känsligare när jag är sjuk. Jag har bölat som en annan idiot och allting har varit så gulligt och snuttigt, haha!Ja jisses, ibland är man glad att man kan få vara ensam när man får sina känsloattacker, ni kan ju bara tänka er hur jag sett ut hela dagen.

Jag älskar Ola och jag älskar gubben som är med i hans kör, ni vet han som fick Ola att gråta när han valde ut sin kör. Jag minns inte vad han heter nu bara för det men han är världens sötaste!

Och jag älskar "dom gamla" i inlåst. Så mycket känslor och så mycket kärlek dom ger till dessa stackars ungdomar, jag dör. Det väcker känslor och tankar inom mig som jag inte trodde fanns och det sprudlar en magisk energi inom mig när jag ser detta.

Man blir påmind om hur man själv varit i den åldern där runt 15-16. Hur mycket jag sårat min fina mamma och hur orolig jag gjort henne med mina jävla sidospår. Kan man ens säga så?Jag vet inte vad jag ska sätta för ord på det jag sysslade med i den åldern.

Jag är så glad och tacksam för att jag har fått en ny chans i livet och ibland eller ja, nu på senare dagar så är jag så otroligt tacksam för att jag överlevde min sjukdom. När jag hör om folk som får hjärnhinneinflammation idag och faktiskt dör av det så förstår jag hur lyckligt lottad jag är. Att jag fått en chans att visa min mamma att jag faktiskt är en bra tjej, att jag är känslig och omtänksam, att jag är glad för allt hon gjort för mig.

Men jag kan säga att utan Gabbe vid min sida hade jag aldrig blivit den jag är idag. Han får fram alla mina bästa sidor och han har bevisat gång på gång att vad jag än gör och vilken sida jag än har så älskar han mig precis för den jag är. Det är inte fel att bara vara sig själv, jag duger som jag är och jag har verkligen tagit till mig av det och förstått att man inte är svag om man visar känslor. Tvärtom.

Tack för att du finns Gabbe och tack mamma för att du alltid trott på mig. Jag älskar er!

Kommentarer
Postat av: Li

Kära Linda ... Jag ryser i hela kroppen när jag läser idag ... Du är den bästa kompis man kan tänka sig på denna jord och att du är världens goaste tjej : ) Jag är tacksam för att jag träffade och lärde känna dej synd bara att det blev när du skulle flytta från byn .... Du är en solsken i mitt hjärta ...

2009-11-02 @ 18:43:23
Postat av: Gabbe

Jag är också glad att du överlevde din sjukdom! Jag älskar dig för allt du är och ingen kan ta din plats i mitt hjärta! Finns ingen som är så underbar o fin som du!

Massa massa pussar

Din för evigt

2009-11-02 @ 20:26:58
Postat av: Simone

Massa massa känslor! :) fint de!

Ja ä oxå glad att du överlevde din sjukdom! <3

Å de hoppas ja att du vet! Puss

2009-11-12 @ 11:00:10
URL: http://mooonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0