Miljoner tankar

Publicerat 2009-11-22 @ 03:28:18
Det snurrar i huvudet, jag blir inte klok på mina känslor och tankar. Det är så mycket man funderar över och försöker få klarhet i.

Detta kommer ta tid att bearbeta, jag vet inte ens hur jag ska klara mig igenom denna sorg jag bär på.

Jag har inte gråtit idag, det kommer ingenting, klumpen har lagt sig som en sten i magen. Jag mår illa.

Har fått prata va mig om alla minnen idag, det kändes skönt, fick skratta lite åt alla roliga saker man gjort tillsammans, grejer man har sagt och hur mycket fint som funnits mellan oss.

Jag är så glad och tacksam för den tiden vi fick ihop, att jag fick lära känna dig och att du kände dig trygg med att öppna upp ditt innersta för mig. Det är så fruktansvärt att det slutade så här men jag VET att du har det bra nu. Det känns okej att veta faktiskt, men det är konstigt att du inte finns mer, overkligt!

Jag vet fortfarande inte hur jag ska förklara det här men samtidigt känner jag att jag inte behöver förklara för ingen som läser min blogg kommer förstå det här ändå!


Sen kan jag även känna att ni som börjat läsa min blogg sen jag skrev det första inlägget om min sorg kan sluta gå in här om ni gör det för att snoka om vad som hänt. Förmodligen har ni inte med det att göra och om det är folk jag känner som faktiskt bryr sig så finns det en knapp längst ner där man kan klicka och skriva en rad. Det uppskattas mer än ni tror. Blir bara arg när folk "gottar" sig i andras olycka.

Kommentarer
Postat av: Catharina

Varje gång jag trillar in här så har något nytt hänt så att du mår dåligt.. Gillar inte det.. Du är en tjej som skall må bra och vara lycklig.. Finns här för dig om du behöver prata.. Pussar och kramar Catharina

2009-11-23 @ 07:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0