Onsdag

Publicerat 2009-11-25 @ 19:30:45
Eftersom jag är så förvirrad i huvudet så har jag fått skriva en lista på saker jag ska göra så jag inte glömmer bort. Idag skulle jag ringa affären om vilken kyrka blommorna ska levereras till, avboka min tid hos frisören, åka till familia och köpa grejs till mitt hår, handla smör osv på city gross, diska och plocka undan.

Halva listan hann jag med och resten får jag ta tag i imon. Skulle fortsätta skicka ut mitt nummer till folk men jag orkar inte, ni får försöka ha överseende med att det är så mycket annat i mina tankar just nu. Jag kommer ha mitt gamla nummer igång tills jag fått ut mitt nya till alla så ni kan få tag på mig ändå.

Pratade med din mamma idag, det kändes skönt faktiskt. Jag kommer finnas här för din familj och fortsätta ha kontakt även om du inte är med oss längre. Du är så saknad...

-

Det känns som det är så mycket depp i min blogg nu men jag kan inte låtsas vara glad när jag inte är det. Jag lever på rutiner för tillfället, sova, kissa, äta och röka. Resten av dagarna vet jag inte vad jag gör, jag kommer inte ihåg, allt är som en dimma, man bara följer med sina andetag ungefär. Finner ingen glädje, allting känns så mörkt och dystert.

Jag vet inte varför jag skriver till dig som om du kunde läsa det jag skriver men
det är ett sätt att bearbeta sorgen på antar jag, alla handskas med sånt här på olika sätt och det känns bra att kunna "berätta" genom att skriva här då allt är så tugnt att bära på.Kommentarer
Postat av: Anonym

säg inte att kenny e död????nej nej nej nej nej....

jhävla skit hur????????????????????Marcus

2009-11-29 @ 01:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0