Trasig själ...

Publicerat 2009-11-20 @ 21:27:46
Precis så känns det, jag blöder inombords. Kan inte förklara hur det känns inom mig men jag har aldrig känt så här ever.

Jag trodde jag var okej, att jag smälte det som hänt efter ett tag men idag kom smällen rätt i huvudet. Chocken. Jag satt hos min frisör och plötsligt börjar jag skaka och svettas som en galning. Fick ingen luft så fick lämna stolen och gå och lägga mig, drack lite vatten men inget hjälpte.
Frisören fick köra hem mig och sitta här tills Gabbe kom hem. Trodde ett tag att jag skulle hamna på sjukhus men det lugnade sig som tur var.

Gick tillbaka till frisören efter en timme och klippte klart mitt hår. Vilken jävla dag det har varit.

Jag kan inte fatta att det är sant, får inte in det i mitt huvud.

Jag är så ledsen för allt, önskar jag kunde hjälpt mer än jag gjorde men ja, jag vet inte ens vad jag ska säga, allt känns tomt och konstigt. Något som fattas i mitt hjärta som jag inte ens trodde jag hade egentligen.

Du betydde mer för mig än jag någonsin kunde ana, du fick en bit av mitt hjärta och den fick du behålla!

Det som är så konstigt med allt egentligen är att vi inte direkt haft någon kontakt på senare tid men ändå så saknar jag dig så mycket. Det är skillnad på finnas och finnas. Man visste att du fanns och det kändes tryggt och nu vet jag inte var jag har mig själv längre när jag vet att du inte är här.

Du har berört mig så mycket. Fan alltså.
Jag vill bara fråga varför men jag vet ju varför.

Jag känner mig splittrad.


Kommentarer
Postat av: Li

Tänker på dej varje dag ... saknar dej kramizar på dej

2009-11-21 @ 05:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0