Vad hände med helgen?

Publicerat 2009-11-29 @ 21:13:54
Vet aldrig hur jag ska börja skriva när jag haft uppehåll ett par dagar men jag kan ju börja med fredagen då jag inte minns alls vad som hände i torsdags.

Jag gick upp kl 05 i fredags morse för att jag verkligen inte kunde sova. Satt och väntade på att klockan skulle bli halv 10 så man kunde åka till kyrkan. Gick in och fotade lite och ställde oss sedan ute för att invänta folket. Kramade familjen och pratade lite innan det var dags att gå in och sätta sig. Begravningen var så otroligt fin, det kunde inte blivit bättre alls. Jag blev dock svimfärdig och kände att jag höll på att kollapsa men jag hade förberett mig på det och därför tagit med mig vatten och tabletter med socker i. Drack en del och la huvudet mellan benen för att klara av slutet. Det var tungt men prästen var fantastisk så jag kände att jag tog allting mycket bättre än jag trodde jag skulle göra.

Under fikat satt vi och pratade minnen och vi fick oss några välbehövda skratt, det kändes skönt mitt i all sorg. När vi kände oss klara så gick vi och tackade familjen och kom överens om att vi ska ses snart, även det känns skönt. När jag väl kom hem så kände jag mig inte så ledsen som jag hade gjort veckan innan. Prästen fick mig att inse att man inte behövde vara ledsen längre utan se till det fina och försöka förstå att det var den vägen som var den rätta. Stenen i magen släppte och jag kan acceptera allt som det är. Du är glad och då får vi vara glada för din skull också även om det varit svårt från början.

Jag vilade lite när jag kom hem och sen var det oturligt nog bestämt julmiddag med Gabbes jobb samma dag så jag fick försöka ladda om för att orka med kvällen men det gick fint, det kändes mer okej än jag trodde det skulle göra och kvällen blev väldigt trevlig, väl hemma sen somnade jag direkt och sov i 20 timmar. Har sovit ungefär 3 timmar i snitt per natt hela veckan så jag behövde verkligen sova ut. Har varit uppe hela natten och dagen idag förutom att jag vilade nån timme på soffan innan och så har vi julpyntat och grejat men känner inte direkt någon vidare julstämning, riktigt tråkigt.

Vi tänkte ha lite söndagsmys och kolla flickan som lekte med elden och äta chips och choklad även om det är Gabbe som står för den biten, haha! Hörs imon istället babes! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0