14 timmar

Publicerat 2009-10-30 @ 23:57:09
Så länge sov jag inatt. Jag somnade innan kl 12 och vaknade vid 2 idag. Det känns som jag fortf inte vaknat till liv och hela projektet gick åt helvete. Jag låg och kollade på datorn igår och slocknade rent utan att märka det. Vaknade upp någon gång inatt och la undan datorn. Fattade ingenting. Och ändå var jag så trött så jag sov så många timmar.
Nu känns det som jag måste börja om igen, inte nice alls.

När Gabbe kom hem så gick vi ut och gick en runda för att jag skulle vakna till liv men det gick inge vidare faktiskt. Gjorde te när vi kom tillbaka för fy sören vad kallt det är ute nu.

Skulle fixa mat sen och det gick rent åt helvete. Mitt huvud hänger inte med för fem öre och jag kokte potatisen i 45 minuter??HAHAHA!Och det är inte det värsta för sen säger jag till Gabbe att jag TROR att dom är färdiga nu. När jag hällde av vattnet så var där fan inga potatisar kvar i kastrullen. Det vara bara till att koka nya.

När vi väl blev färdiga med maten så hade vi helt tappat suget. Katten fick fisken (som chip ändå snodde sen) och Chip fick resten av maten. Hon var lycklig och katten tjurig och vi skakade mest på huvude och skrattade åt vår fina middag som blev djurmat. Men jag antar att lax är lika fint för djuren som för oss.

Kan ni tänka er att JAG har börjat tycka om lax?Det är Sandra som fått mig att smaka och förvånansvärt nog så gillade jag det. Det är helt säkert åldern som gör att man börjar gilla såna konstigheter.

Ska ut och röka med bejb nu så hörs om ett tag!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0