Ändring i schemat.

Publicerat 2009-10-29 @ 00:01:42
Eftersom Simone ringde mitt i allt så hann jag inte duscha och maten blev inte riktigt färdig tills Gabbe kom hem heller. Vi hann iaf äta innan mötet och Gabbe fick duschat så helt spräckta planer blev det trots allt inte.

Snackar ju hellre med Simone än gör allt annat tråkigt skit, eller ja, snackar hellre me henne när som helst faktiskt :)

Vi ska ses imon, det har varit bestämt länge nu. Jag ska åka ner till malmö och så ska vi käka frukost ihop innan vi drar ut på en heldags shopping tur. Hur nice är inte det då?Riktigt alltså.

Känns som jag borde sova nu om jag ska orka upp, ska ta bussen 08.07, yes jag vet, det är tidigt men man vill få ut så mycket som möjligt av vår tid tillsammans <3
Kanske kan sminka mig på vägen så kan jag sova längre?Haha, jag försöker alltid hitta en massa saker att skippa bara för att få sova längre.

Men om mina planer med att sova ett visst antal timmar ska gå ihop så måste jag somna inom två minuter vilket känns helt omöjligt så jag får sova mindre men det är bättre det såklart.

Imon ska jag skriva ett inlägg om vad jag tycker om sveriges rättssystem angående mordet på Therese Johansson Rojo.

Tills dess, godnatt!

PussKommentarer
Postat av: Li

Hm .. Nu blir jag lite sur ; ((( Då får du lova att du kommer till mej den 20 januari på ljusparty ...

för jag har ett då .. Jag hämtar dej gärna så kan Gabbe åka direkt från jobb OM han orkar så får han middag : ) Vad sägs om det ??? saknar dej kramiz

2009-10-29 @ 20:14:45
Postat av: Li

För att du åkte till Malmö och det är inte så långt härifrån ; )men men är inte sur längre haha men JAG hämtar dej mer gärna , vad gör man inte för sina bästa vänner ? Och boka in den dagen nu så du inte glömmmer och bokar in något annat ... Gabbe o Fredde kan göra något annat medans vi sniffar ljus ... haha ... kram på dej

2009-10-30 @ 06:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0