Arg som ett bi!

Publicerat 2009-10-07 @ 14:10:15
Irritationen håller i sig. Idag är jag på jätte dåligt humör och jag pallar ingenting. Vill bara gräva ner mig och komma tillbaka om två veckor ungefär.
Har gnällt på Gabbe i vanlig ordning för saker som inte finns. Jag hittar på saker för att vi ska bråka för att jag ska ha någon att gapa på. Sjukt beteende och det är fan ett under att han stannar kvar hos mig.

Hade någon gjort så mot mig hade jag stuckit fortare än fan, jag hade aldrig klarat att leva med en sån människa. Det spelar ingen roll att det "bara" handlar om någon vecka i månaden för att ha det så VARJE månad resten av sitt liv, njaae, det vill väl ingen människa.

Gabbe borde få ett pris för allt han orkar stå ut med.

Och jag ska va jävligt glad och tacksam för att jag ÄR en bra människa bortsett från det här för annars hade jag fått leva ensam och bitter och vem vill det egentligen?

Tack Gabbe för att du är så underbar och förlåt för att jag är en idiot just nu!
Älskar dig!♥

Kommentarer
Postat av: Li

Vi är nog stöpta i samma form du & jag , jag har gjort detsamma idag fast på alla i familjen ... Ska vi gräva ner oss tillsammans ? Nu har vi till den sista feb på oss hitta något nytt och råga på allt så höjer dom hyran 2000 spänn den 1/ 1 2010 ... så livet sucks .. kram på dej

2009-10-11 @ 20:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0