Godmorgon.

Publicerat 2009-10-29 @ 06:36:06
Shit vad jag är uppe tidigt. Blev väckt av Gabbe kvart över sex, helt sjukt. Har ett par timmar på mig att fixa så det är ganska skönt ändå, hatar stress.
Det känns som det var ett tag sen jag var uppe innan tuppen faktiskt.

Funderar på om jag ska ta med mig datorn så jag kan blogga på bussen men jag vet inte om jag orkar bära runt på den hela jävla dagen så vi får helt enkelt se senare.

Förresten härom natten så drömde jag en märklig dröm. Jag drömde om två barn jag har haft på ett av dagisen jag jobbat på, det ena barnet hade varit sjukt och det andra blev sjukt men skulle klara sig. Mamma var helt förkrossad och sa att det var farligt medan jag menade på att det var inte farligt för dom skulle ju klara sig. Ingen var döende så allt var trots omständigheterna i sin ordning.

Det konstiga med denna drömmen är att jag inte har pratat om barnen eller ens tänkt på dessa två i vaket tillstånd på riktigt, riktigt länge. Jag berättar om drömmen för mamma och då visar det sig att det ena barnet är sjukt. Inte så här lite grann utan har ett ganska allvarligt fel som ligger under utredning.
Hur sjukt är det inte att jag drömmer om det och sen är det så på riktigt???

Jävligt skrämmande!Fy fan ja, mamma blev rent förskräckt när jag berättade, min fina, fina mamma<3

Nej nu får jag minsann komma till skott här, tiden går!
Hörs antingen om ett tag eller så får ni vänta tills ikväll!
Ha en bra dag!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0