Jag hatar PMS

Publicerat 2009-10-06 @ 19:15:36

Det finns inget värre än den perioden man får pms. Varenda jävla månad drabbas man av skiten och humöret blir åt helvete.
Jag avskyr det.

Varenda gång jag börjar tjura för att det inte är som jag vill att det ska vara så känner jag att livet är meningslöst och jag har lust att slå sönder någon. Det tar mig minst två dagar att inse att det är pms perioden som spökar. Jag blir skit förbannad när det går upp för mig för jag orkar inte vara arg hela tiden. Det känns som man har pms alla dagar i månaden för dom tre veckorna går så jävla fort.

Givetvis är det Gabbe som blir mest drabbad varenda gång och jag tycker så synd om honom. Han vet inte hur han ska bete sig för vad han än gör så blir det fel, jag klagar på allt som jag aldrig skulle gjort annars. Och jag klandrar inte honom för att bli sur tillbaka, han förstår ju inte vad som händer med min kropp. Jag är iaf glad att han älskar mig för den jag är och verkligen älskar ALLA mina sidor, det kallar jag verkligen äkta kärlek.

Jag blir skit förbannad på Chip om hon råkar göra något som inte passar mig just för stunden och känner att jag vill sälja henne för att jag inte orkar se henne. Vad i helvete är det då?Jag pallar inte vara arg, orkar inte ha den korta stubinen som jag har en till två veckor varje månad. Det var värre när jag käkade p-piller, då var jag sån här året runt vaje dag. Jag trodde det var min personlighet men jag insåg så fort jag slutade att jag var en glad och trevlig tjej, det var underbart!

Så varför ska jag då dras med pms besvär?Det känns som att jag är den enda i hela världen som lider av det fast att jag VET att det inte är så. Jag ska börja äta mina pms tabletter igen, det kan det vara värt för att slippa vara en bitterfitta!


Typ så ja...


Kommentarer
Postat av: Gabbe

Jag älskar alltid dig oavsett humör! Du är ju mitt allt! Finns inget dåligt med dig!

Massa pussar<3

2009-10-06 @ 20:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0