Städa är skit.

Publicerat 2009-10-06 @ 16:05:16
I söndags så kom Janet med familj på besök, det var ju kanelbullens dag så vi käkade kanelbullar och snacka skit. Mysigt!Micke fyllde år i torsdags så han fick sin present också, han blev nöjd och glad så det var fint :)

Annars var söndagen gansla lugn, vi var trötta och sega så det blev inte så mycket gjort.

Igår var det tvätta som gällde, lika tråkigt varje gång, städade undan och så med, blir stökigt med massa barn som busar. Chip är dessutom expert på att dra fram alla sina leksaker från lådan och tro inte att hon lägger tillbaka de igen, haha. Man borde kunna lära hundar att städa efter sig men Chip är lite kass i huvudet så tror inte det hade gått och lära henne faktiskt :P

Idag är det fan segt, jag har kollat lite gossip girl men one tree hill funkade inte av någon anledning och piratebay funkar inte så vet inte vad jag ska göra nu, lite kris i bygget här. Kan inte vänta. Såg även det nya desperate avsnittet igår, shit vad bra det är. Och idag kommer det på tv så nu ska jag se med text också, finns inget bättre!;)

Tänkte ta och städa i garderoberna här hemma nu faktiskt, rensade ut kläder ur mina två igår igen men kläderna får ändå inte plats så jag måste tänka om. Aja det ordnar sig nog på nåt sätt!

Hörs nog senare!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0