Therese Johansson Rojo.

Publicerat 2009-10-30 @ 19:55:21

Jag har följt detta mordet sen dag 1. Jag har läst förhören med Tim och Tove och även utdragen från deras datorer och mobiltelefoner. Jag känner med alla i Therese´s omgivning och jag tycker det är fruktansvärt det som hänt.

För er som inte vet vad jag pratar om så blev Therese mördad av en kille som hon kysst i våras. Denna kille hade flickvän och flickvännen blev så arg så hon i stort sett tvingade honom att mörda Therese för att bevisa sin kärlek. Det är mycket mer bakom än så men för att dra en lång historia kort.

Tim erkände direkt medan Tove först inte alls förstod vad det handlade om. Hon märkte ganska snabbt att polisen visste mer än hon anade och dom båda två dömdes.

Eftersom dom är minderåriga så kunde maxstraffet endast bli 4 år sluten ungdomsvård. Jag tycker det är skandal, 4 år för att ha tagit någon annans liv. Men vad händer?Dom får 1 år och 8 månader. Det är förjävligt.
Hennes jävla försvarsadvokat gick ut i media och sa att dom är barn i alla andra sammanhang och skulle därför behandlas som barn även nu. Vad i helvete sänder det för signaler?

Inte nog med det. Dom får lov att fortsätta sin utbildning under tiden dom "sitter inne" och dom kommer ut innan deras gymnasietid är över. Dom ska behandlas med kärlek och få all hjälp och stöd dom behöver.
DOM HAR FÖR HELVETE MÖRDAT EN OSKYLDIG FLICKA.

Sveriges jävla rättssystem alltså. Jag blir så jävla förbannad. Hur fan ska man kunna minska på ungdomsbrottslighet när dom fan får det bättre inlåsta och får empati för det dom har gjort?Så säger dom jävla idioterna högre upp att "ja, men dom sitter ju inlåsta" Skott i pannan på dessa jävla idioterna.

Och ett maxstraff på 4 år, det är skandal. Hade dom fått 10 år sluten vård så hade dom kunnat plugga där inne men ändå varit tvugna att fortsätta när dom kom ut för det ska inte vara nån jävla semester. Det ska kännas att man tagit någon annans liv och man ska få sitt egna liv förstört. Dom har ju det lika lätt där inne som dom hade haft ute, ENDA skillnaden är att dom är "inlåsta"

Tänk på familj och vänner. Dom kommer aldrig få tillbaka Therese. Vad sänder det för signaler till dom?Att deras dotter/vän inte var värd mer än så. Sinnessjukt. Jag finner inga ord för det här.

Det är dags att vakna sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0