Finaste Li <3

Publicerat 2009-09-26 @ 00:58:13
Detta inlägget är helt och hållet tillägnat Li.

Du kommenterar inte min blogg så ofta men när du väl gör det så förgyller du mina dagar. Du skriver så fina ord och får mig att känna mig så himla bra och uppskattad!Du anar inte hur mycket det betyder för mig <3

Nu precis när jag ligger i sängen och ska sova så får jag världens sötaste sms från dig där du skriver hur fin jag är och jag mår så mycket bättre nu än jag gjort på flera dagar. Jag blir så himla glad och varm inombords.

Du är en underbar tjej med världens finaste personlighet. Jag gillar dig för att du är du. Du är stark och står på dig i alla lägen, vi tänker likadant och säger samma saker samtidigt varje gång vi pratar!Du vet precis hur du ska få dina nära omkring dig att må bra, du är helt enkelt fantastisk.

Eftersom du inte har en blogg jag kan kommentera i där folk får veta hur bra du är så får du en alldeles egen plats i min blogg istället så att alla kan få veta hur lyckligt lottad jag är!

Tack för att du finns Li <3

Stor KRAM

Kommentarer
Postat av: Li

Den hjälpen med blogga ska du få hjälpa mej med när vi kommer till er... Lite ledsen att det inte blir av som vi bestämde men jag vet att du förstår : ) Då har jag något att se fram emot : )

Du är väldens bästa .... kramiz på dej

2009-09-26 @ 14:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0