Så jävla ledsen.

Publicerat 2010-02-14 @ 01:58:12
För det första vill jag bara säga att jag nu inser hur längesen jag var inne på bloggen. Helt annorluna utseende så jag fick mig allt en chock när jag kom in...
Men det var inte alls det jag ville få ur mig i nattens inlägg!

Jag behöver skriva av mig för jag mår skit. Det som skulle bli en underbar helg med massa mys och skratt förvandlades förvånansvärt snabbt till den värsta helgen i mitt liv. Jag mår illa och har en stor tung klump i magen. Känner för att spy konstant och kan inte äta. Det hugger till i min mage hela tiden och jag kan inte sitta still en minut.

Jag är ledsen och vill bara gråta, jag känner mig så bortglömd. En situation jag inte alls är van vid och jag kan säga att jag inte trivs med den känslan alls.

Tankarna börjar skena iväg och jag funderar över hur man egentligen kan tro att man kan vara stensäker på någonting när man borde veta bättre. Jag hade en bild i huvudet om hur denna helgen skulle bli och jag var så himla säker på att jag hade rätt. Det hade jag alltså inte.

Jag känner mig så jävla sviken och det finns inget värre än svek. Grejen är att jag inte ens vet varför jag känner så men jag trodde att jag skulle få mer än jag fått, mer respons, mer kärlek och allt sånt man behöver. Icke.

Det är precis som att jag inte finns mer, jag tappades någonstans på vägen, så sjuk känsla och jag mår skit. Varför förstår man inte att jag har behov av att känna mig älskad och behövd?Jag vill känna mig saknad men det gör jag inte.

Varför ska jag sitta och må så jäkla dåligt så jag knappt kan leva när det bara är jag som känner så?
Jag blir galen. Arg. Ledsen. Besviken. Sårad.

Jävligt knepigt och konstigt inlägg men jag var fan tvungen att få det ur mig!
Tack och Hej

RSS 2.0