Long time no see

Publicerat 2010-01-19 @ 20:10:29
Jag kan börja med att berätta att jag hade det finfint i Göteborg. Jag och Sandra hade mys hela helgen, gjorde inte ett skit. Låg bara och mös och snackade skit precis som det ska vara. Åkte hem på söndagen eftersom jag skulle börja mitt nya jobb på måndagen.

Mitt gamla jobb blev inte skit glada för att jag fått nytt jobb men det är inte mina problem att dom inte ville ge mig fast tjänst på 100%. Man väljer ju hellre det än att gå som jag gjort nu i ett år. Yes yes.

Jag stormtrivs på jobbet, har nog aldrig mått så bra på något av mina jobb som jag gör just nu. Det är en befrielse på något vis att äntligen VILJA gå upp på morgonen för att komma iväg till jobbet. Jag har kommit in i allting jätte fort och sköter det mesta själv, snabblärd minsann ;)

Ville bara berätta att allting är hur bra som helst, kan inte bli bättre.

Det har varit en jätte omställning att behöva gå upp as tidigt varje morgon och jobba till 17 så har inte orkat sitta vid datorn knappt men börjar komma in i rutinerna nu så förhoppningsvis ska jag väl börja orka med bloggen igen. Dock har jag ju inte så mycket att berätta om när jag jobbar halva dygnet men ja, de löser sig.

Idag är det tvättdag och det finns inget tråkigare än att behöva kasta sig över tvättberget direkt man kommer hem, fy fan. Ska anställa en tvättare och en matlagare och en städare..hahaha!Det hade varit något va?

Puss

På tåget

Publicerat 2010-01-08 @ 23:50:22
Sitter på tåget på väg till Göteborg nu, är framme om 45 min typ. Tycker inte om att åka mitt i nätterna men ibland är spontan resorna dom som är finast.

Ska hem på söndag igen eftersom jag börjar mitt nya jobb på måndag. Riktigt skönt att få börja jobba heltid nu. Slut med lediga dagar :P Det gör mig ingenting faktiskt. Hade inte kunnat må bättre än jag gör just nu :)

Fan vad internet flippar, stängs av hela tiden så pallar inte hålla på.

Puss

Jag är ganska bra faktiskt.

Publicerat 2010-01-05 @ 14:48:53
Efter allt dåligt som har varit så börjar jag faktiskt se en öppning nånstans. Jag hoppas att det jag känner stämmer och att det blir som jag vill denna gången. Att allting kommer ordna sig. Håll tummen för mig där ute så är ni snälla :)

Tänk om all ångest kommer försvinna nu, tänk om jag ska få må helt bra, vilken känsla alltså.

Just nu känner jag mig jävligt lycklig och det tänker jag fortsätta med hela dagen :D

Livet är allt bra ibland.

Gabbe, Jag Älskar Dig <3

Puss

Nytt försök?

Publicerat 2010-01-04 @ 21:43:39
Jag har varit riktigt usel på att blogga den senaste tiden men som vanligt är november en skit månad och får mig att må skit varenda år. Tyvärr så har novembers händelser följt med mig in i december och jag har inte haft någon lust att skriva. Det har bara känts skit och gett mig ångest.

Nu är det nytt år och nya tag så tänkte ge detta ett försök iaf :)

Jag orkar inte skriva i detalj vad som hänt sen sist eftersom jag knappt kommer ihåg men det har varit upp och ner. Jag hoppas att 2010 har mer glädje att komma med iaf.

Sitter och väntar på att paradise hotel ska börja, har saknat dramatiken i tv rutan. Men har fått mer än nog i mitt egna liv så har klarat mig ganska bra ändå. Inte lika kul när det händer en själv dock.

Hörs sen!
Puss


RSS 2.0