Long time no see

Publicerat 2010-01-19 @ 20:10:29
Jag kan börja med att berätta att jag hade det finfint i Göteborg. Jag och Sandra hade mys hela helgen, gjorde inte ett skit. Låg bara och mös och snackade skit precis som det ska vara. Åkte hem på söndagen eftersom jag skulle börja mitt nya jobb på måndagen.

Mitt gamla jobb blev inte skit glada för att jag fått nytt jobb men det är inte mina problem att dom inte ville ge mig fast tjänst på 100%. Man väljer ju hellre det än att gå som jag gjort nu i ett år. Yes yes.

Jag stormtrivs på jobbet, har nog aldrig mått så bra på något av mina jobb som jag gör just nu. Det är en befrielse på något vis att äntligen VILJA gå upp på morgonen för att komma iväg till jobbet. Jag har kommit in i allting jätte fort och sköter det mesta själv, snabblärd minsann ;)

Ville bara berätta att allting är hur bra som helst, kan inte bli bättre.

Det har varit en jätte omställning att behöva gå upp as tidigt varje morgon och jobba till 17 så har inte orkat sitta vid datorn knappt men börjar komma in i rutinerna nu så förhoppningsvis ska jag väl börja orka med bloggen igen. Dock har jag ju inte så mycket att berätta om när jag jobbar halva dygnet men ja, de löser sig.

Idag är det tvättdag och det finns inget tråkigare än att behöva kasta sig över tvättberget direkt man kommer hem, fy fan. Ska anställa en tvättare och en matlagare och en städare..hahaha!Det hade varit något va?

Puss

Kommentarer
Postat av: Gabbe

Du är bäst min fina älskling! Jag stormtrivs också med ditt nya jobb :P

Älskar dig en hel massa! Kyssar din Babbe

2010-01-19 @ 21:00:41
Postat av: Simone

Va härligt att läsa att du mår bra å att allt fungerar bra på jobbet! Jätte glad för din skull!

Hahaha,tvättare å städare å diskare hade ja velat ha :P De hade verkligen varit nått de! Puss

2010-01-21 @ 12:04:22
URL: http://mooonen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Skitkul att läsa att du känner så som du gör för jobbet. Det är så det ska vara -Roligt att gå till jobbet. Det gör ingen människa glad i varken hatten eller i byxorna av att gå till ett jobb som inte stimulerar.iiiiiiiii!!! Ser fram emot vår helg där. Det är ju snart! Gått en vecka till nu :DTake care and glory

2010-01-21 @ 21:36:26
Postat av: Li

Jättegrattis !!!! Saknar dej ...

2010-01-22 @ 07:53:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0