This is my life ;)

Publicerat 2010-03-14 @ 15:01:37
När man har uppehåll i bloggen så drar man sig för att gå in och börja skriva igen. Det känns som det är helt meningslöst eftersom jag vet att det kommer dröja innan jag skriver igen. Jag har helt enkelt inte den tiden längre.
Känns som man jobbar dygnet runt och man har så mycket att stå i på kvällarna och helgerna är alltid fullbokade så ja, bloggen är inget jag prioriterar längre.

Jag har iaf kommit in i mitt jobb väldigt bra och börjar få kläm på det mesta, har en väldigt bra chef som känns mer som en kompis så allting fungerar hur bra som helst, jag trivs hur bra som helst. Lätt det bästa jobb jag någonsin haft. Håller på med allt administrativt nu och ska snart få en bokföringskurs så sen ska jag ta över den biten också. I love it!

I måndags fyllde Kenny år så var där och la blomma och tände ljus. Fy vad hemskt det var att komma dit och se hur det såg ut, kaos rent ut sagt. Att det får lov att gå till på det viset är för mig helt ofattbart, jag står helt och hållet på familjens sida och jag kommer finnas vid deras sida och kämpa för att dom ska få det som dom vill ha det. Och givetvis för att Kenny ska få det så bra som möjligt. Usch, det är fortfarande så otroligt tungt. Det skär i mitt hjärta att hans mamma ska behöva gå igenom det här. Är dock ändå glad att hon känner att hon kan höra av sig när det är något <3 Likadant med Fisan, så underbara!

Farmor fyllde också år i måndags, har inte varit där sen jul och graven var så täckt med snö så lyktorna var det enda som stack upp en liten bit, tur var väl det annars hade vi inte hittat platsen. Försökte skotta bort all snö men det var så fruset så det gick knappt men vi kunde till slut tända ljusen iaf.

Igår var vi hemma hos Emma och Mike och deras fina Noel. Åt middag, spelade tv-spel och drack vin. Det var mycket trevligt. Blev en del snick snack också, det var riktigt mysigt, måste ta och ses oftare!

Pratade lite om hur det var när man bodde i klippan och jag kan säga att det bästa jag gjort i mitt liv var att lämna klippan. Jävla ställe det där. Skulle jag någonsin få barn skulle dom aldrig få växa upp i den jävla inavelshålan iaf.

Nu sa Gabbe att mjölken är slut och det håller inte så får minsann dra och handla det nu!

Hörs kanske senare.

Puss

RSS 2.0